INICI Activitats a la Costa Brava Celler Gelama
Celler Gelama
Celler Gelamà

Celler


Zona VILAJUÏGA
Gelamà és un celler històrica de l'Empordà. Després de més de setanta anys sense dedicar-se a l'elaboració, la quarta generació de la família ha tornat a fer vins, centrant-se en les produccions limitades i els productes monovarietals.

La finca Gelamà consta de 14 hectàrees i està repartida en diverses vinyes on es conreen, de forma ecològica, diferents varietats de raïm: garnatxa negra, macabeu, carinyena, merlot, syrah i cabernet. Per a la fermentació utilitzen àmfores, creant així sabors i productes únics, com per exemple vi escumós (cava) ancestral i vi escumós Blanc de noir de Garnatxa, entre uns altres.

Visita guiada a la vinya i celler


És un tour a la vinya i al celler, on expliquem la nostra història, i on es dóna a conèixer tot el procés d'elaboració i criança dels nostres vins. La visita s’acaba fent un tast de vi i cava, acompanyat d’un pica-pica d'embotits i formatges artesanals.
Disponibilitat: durant tot l'any. Amb reserva prèvia.
Durada: 2 hores aproximadament.

Preu: 10.00 €


TALLER DE VITICULTURA

Visca l’aire lliure! Farem una visita guiada a la vinya i practicarem viticultura ecològica, com ara el despampolat, despuntat, així com altres activitats de camp. Al final del dia, farem una visita al celler, un tast de vins i cava acompanyat de pica-pica.Disponibilitat: durant de primavera. Amb reserva prèvia.
Disponibilitat: durant de primavera.
Durada: Això depèn de tu!

Preu: 15.00 €CUPATGE - FES EL TEU PROPI VI!

​Farem una visita guiada per la vinya i celler, i ens centrarem en l'activitat del “coupage”. Us ajudarem a elaborar el vostre propi vi, barrejant varietats existents, i creant una etiqueta personalitzada d'ampolla. Tast de vins i caves acompanyats de pica-pica. Inclou un regal especial: una ampolla de vi personalitzada per cada dues persones.

Disponibilitat: durant de primavera. Amb reserva prèvia.
Durada: Aproximadament 2 hores.

Preu: 20.00 €

LA VEREMA

​Participa en la verema prenent part de l’activitat de camp i celler. Dinar picnic entre vinyes.  Al final del dia farem un recorregut pel celler explicant la resta del procés d'elaboració del vi. Tast de vi i cava. Inclou un regal especial: un barret per a la collita.

Disponibilitat: durant el juliol, l’agost i el setembre. Amb reserva prèvia.
Durada: Això depèn de tu!
Mínim: 4 persones.

Preu: 30.00 €Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2020 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.