INICI Activitats a la Costa Brava Espelt Viticultors
Espelt ViticultorsEspelt Viticultors

Celler


Zona VILAJUÏGA

El nostre celler és un lloc de trànsit entre la vinya i l’ampolla. Posem èmfasi en deixar que els vins parlin del terroir: dels sòls de sauló i pissarra, de la tremenda tramuntana, del lledoner i la carinyena… Volem transmetre l’essència de l’Empordà fent bons vins que facin pensar i arranquin somriures. Ens agrada considerar Espelt un lloc d’acollida, de transmissió de l’art i la cultura en aquest racó de món.

La nostra vocació és la terra. L’amor a la terra és l’origen de la nostra feina. D’aquest amor n’hem tret la certesa que no es pot anar contra corrent ni tractar de modificar aquest llegat. Tan sols es pot treure el màxim partit de la terra mantenint-la en equilibri i respectant el seu ecosistema. És important saber què cal fer en el moment de plantar, com adobar, escollir la poda, quin és el moment just per veremar… El nostre futur passa pel cultiu ecològic perquè el vi es fa a la vinya. Aquesta és la major saviesa dels bons viticultors.

Visita el celler

Cada dia, de dilluns a diumenge, a les 11 h i a les 17 h, oferim una visita iniciàtica del nostre celler que acaba amb un tast de 5 dels nostres vins.

Durada: 1 h aproximadament.

Preu: 15.00 €


Descobreix la Garnatxa

Sovint, a les visites als cellers, els vins dolços queden en un segon terme. Amb aquesta visita, volem posar la garnatxa com a vi dolç típic de l’Empordà al lloc que es mereix, i és per això que no només us en explicarem les característiques i el procés d’elaboració, sinó que baixarem a la sala de barriques i tastarem la solera del nostre Airam (la garnatxa de solera de la casa).

Seguidament farem un tast guiat d’aquest vi dolç i d’altres que elaborem al celler i descobrirem diversos maridatges possibles, a més del típic brunyol.Hora: 17 h
Durada: 1h30m

Preu: 20.00 €

Mas Marès: vinyes ressò a prop del mar

Hi ha llocs que, no saps per què, et transmeten una pau especial. I Mas Marés és un d'aquests espais. A tocar de Roses però apartades de la seva enrenou, les vinyes de Mas Marés són l'aposta clara d'Espelt Viticultors per laproducció ecològica. Descobreix un projecte que reflecteix l'amor per la terra, pel terra i el territori, i amb el qual s'han recuperat més de 3 km de terrasses de pedra seca. A més, els mesos de fred també podràs veure les vaques que pasturen abans de pujar a la muntanya o, més endavant, els ruscs que tenen els Abellaires Empordanesos per fer sumiel ecològica.

Com a colofó ​​de la visita, podreu tastar el Sol i Vent, el seu primer vi ecològic certificat, i maridar-lo amb formatges artesans i també ecològics de la zona i una mica de mel dels Abellaires. I si encara no t'han acabat les ganes de descobrir, endinsa't a la Ruta Megalítica que arrenca als peus del mateix vinya.

Durada: 2 h

Punt de sortida: Celler Espelt (Vilajuïga)

Preu: 20.00 €


Visita 4x4 Grans Terroirs

Saps d'on provenen, els nostres vins? Què els dóna el caràcter que tenen? Descobreix els nostres terrers per Entendre millor els nostres vins. La visita comença al nostre celler, a Vilajuïga, des d'on ens desplacem a Rabós, al Paratge Natural de l'Albera. Allà fem un recorregut per les nostres vinyes de més de 100 anys i, a continuació, anem a mes Marés, al Parc Natural del Cap de Creus, on tenim les vinyes ecològiques i un projecte que va més enllà de la viticultura. De tornada al celler, vam visitar les instal·lacions per acabar la visita amb un tast guiat de 5 vins de la nostra gamma.

Durada: 3 h

Preu: 30.00 €

Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar


 
 
© 2019 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.