INICI Activitats a Barcelona Hola Barcelona Travel Card
Hola Barcelona Travel Card
Hola Barcelona


Tarjeta de transport urbà


BARCELONARecórrer Barcelona amb total llibertat

Amb les targetes de transport amb viatges il·limitats per a 75, 96 o 120 hores, us podreu moure per tota la ciutat i rodalies estalviant-vos temps i diners. Descobriu Barcelona al vostre aire i sense preocupacions. Podreu pujar i baixar del metro, bus i tramvia entre d’altres, tantes vegades com vulgueu.

AVANTATGES:

Barcelona és una ciutat per descobrir caminant, per perdre's pels carrerons dels seus barris, gaudir dels espais verds i passejar pel front marítim. Per això, el millor mètode de transport és la xarxa de metro i de bus de la ciutat, una de les millors d'Europa.

Deixeu-vos sorprendre per la ciutat amb la tranquil·litat de poder canviar d'idea, sense haver de tornar a recollir un vehicle o agafar un transport concret, amb les targetes de transport amb viatges il·limitats per a 72, 96 o 120 hores de la xarxa ferroviària integrada central.

Podreu pujar i baixar tantes vegades com necessiteu a qualsevol tramvia, bus i línia de metro TMB, a més de les línies urbanes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), les línies de Rodalies Renfe i el Funicular de Montjuïc. Aprofiteu la vostra targeta també per als trajectes des de l'aeroport de Barcelona. La podeu recollir directament a les oficines de turisme de les dues terminals.

Què inclou la vostra reserva?:
  • Targeta de transport amb viatges il·limitats per a 72, 96 o 120 hores des de la primera validació.
  • Vàlida per a totes les línies de metro i bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), línies urbanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Funicular de Montjuïc, TRAM, línies de tren Rodalies Renfe zona 1 i tren a l’aeroport de Barcelona.
Preu per persona:

72 hores: 23.70 € / 3 dies


96 hores: 30.80 € / 4 dies


120 hores: 38.00 € / 5 diesReservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Persona a partir de 4 anys: (*)
Indicar el número de Adultos.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2021 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.