INICI Activitats a Barcelona Casa Vicens
Casa Vicens

Casa Vicens


BARCELONA


Casa Vicens

Visita la Casa Vicens al teu ritme i sense presses; pots seguir els itineraris recomanats.

Gaudeix al teu ritme de la visita, sense condicionants: l’edifici està preparat perquè admiris i entenguis la primera casa que va dissenyar Gaudí i els seus detalls.

Podràs passejar tot el recinte monumental incloent el jardí i l’interior de l’edifici. La visita es pot realitzar de manera lliure, o si ho prefereixes, de la mà dels nostres guies seguint els itineraris recomanats i fent ús dels materials que facilitem a l’entrada.

A més dels elements museogràfics que resulten excel·lents materials de suport, podràs comptar amb explicacions complementàries del personal de sala.


Visita Casa Vicens

Gaudeix d’una visita en profunditat, dedicant el temps necessari per admirar cada detall de la casa i la curosa restauració que s’hi ha dut a terme.

Abans de començar la visita, un membre del nostre equip et donarà la benvinguda i t’oferirà una constextualització de Casa Vicens, així com orientació a prop del recorregut i itinerari ideal.

Podràs circular per la casa al teu ritme, el temps que necessitis per observar tots els detalls d’aquesta obra del Modernisme. Casa Vicens ha estat concebuda com un espai museogràfic permanent els continguts interpretatius dels quals –així com les exposicions- permeten ampliar el coneixement sobre Antoni Gaudí i la seva transcendència. Perquè aturant-e aquí és possible conèixer no només els inicis d’aquest geni, sinó entendre també tota la seva obra posterior.

A cada planta, el personal de sala atendrà qualsevol dubte que tinguis.

El programa d’accessibilitat. L’edifici i el recorregut s’han adequat amb un seguit de recursos per facilitar i millorar l’experiència del visitant a la Casa Vicens. Recorregut  adaptat per a persones amb dificultat de mobilitat.

 

Preus:

Adults: 16.00 €

Nens de 12 a 25 anys: 14.00 €

Jubilats + 65 anys: 14.00 €

Visita guiada Casa Vicens

No et perdis cap detall de Casa Vicens, joia del Modernisme.

De la mà d’un guia expert, descobriràs el llenguatge innovador de Gaudí als elements estructurals, decoratius i simbòlics de cada espai. Amb la visita personalitzada, en grups reduïts, tindràs un major grau de coneixement sobre Antoni Gaudí i la seva transcendència. Perquè aturant-te aquí és possible conèixer no només els inicis d’aquest geni, sinó també entendre tota la seva obra posterior.

Podràs circular per la casa al teu ritme, el temps que necessitis per observar tots els detalls d’aquesta obra del Modernisme.

Les visites guiades estan sempre subjectes a disponibilitat, en horari de matí i tarda.

Programa d’accessibilitat: l’edifici s’ha adequat amb un seguit de recursos per facilitar i millorar l’experiència del visitant a Casa Vicens. Recorregut adaptat per a persones amb dificultat de mobilitat.

Preus:

Adults: 20.00 €

Nens de 12 a 25 anys: 18.00 €

Jubilats + 65 anys: 18.00 €


Visita  guiada “Les essències de la Casa Vicens”

Experiència sensorial exclusiva

Una experiència sensorial exclusiva on podràs descobrir, amb tot detall, les essències de la Casa Vicens. Desperta els teus sentits amb un recorregut visual i olfactiu per les estances de la primera casa de Gaudí. Una visita creada pel perfumista i artista Ernest Ventós/Nasevo per viure d’una manera genuïna aquesta obra mestra que ens endinsarà en l’inici del modernisme.

  • Dijous a les 19:00h en castellà i diumenges a les 19h00 en català.

Preus:

Adults: 22.00 €

Nens de 12 a 25 anys: 18.50 €

Jubilats + 65 anys: 18.50 €


Obert tots els dies.
De dilluns a diumenge, de 10:00 a 20:00, Últim accés 19:00.
Dies de tancament: 25 de desember, 1 i 6 de gener.

Carrer de les Carolines, 20-26
08012 Barcelona

En ple cor de Barcelona, al barri de Gràcia, rere un reixat de ferro amb forma de fulla de margalló, hi ha el secret més ben guardat: la Casa Vicens, la primera obra mestra de Gaudí
Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adults + 65 anys: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (12 a 25 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2021 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.