INICI Activitats a Barcelona Sant Pau recinte modernista
Sant Pau recinte modernista

Sant Pau

Recinte Modernista


BARCELONA
Visita un dels conjunts modernistes més importants d'Europa

Visitant el Recinte Modernista gaudireu de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner, un dels arquitectes més significatius del modernisme català, i el resultat d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys. El conjunt modernista es pot visitar lliurement o amb una visita guiada.

Visita lliure

La visita s’inicia a l’espai expositiu del Pavelló de Sant Salvador on es resumeix la trajectòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, des de la seva creació al 1401 fins al segle XXI. A la planta superior els visitants poden contemplar una instal·lació contemporània que simbolitza un drac i amb la que es ret homenatge a la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner, personatge cabdal del Modernisme.

El recorregut recomanat continua pels espais exteriors del Recinte Modernista, uns jardins que reprodueixen el model de ciutat-jardí ideat a principis del segle XX. Tot passejant-hi, es pot gaudir de la bellesa exterior de les edificacions.

També es visita el Pavelló de Sant Rafael, on es fa un viatge en el temps a través d’una recreació històrica de com era un pavelló de malalts als anys 20. L’espai expositiu explica com funcionava l’Hospital als seus inicis, la medicina que s’hi practicava i com era la Barcelona de principis del segle XX.

És ben interessant recórrer els túnels que comuniquen els diferents edificis pel subsòl, per on passava una frenètica activitat sanitària. La visita acaba als espais patrimonials més representatius del Pavelló de l’Administració i que són els de més rica ornamentació.

 

Preus:

Adults: 15.00 €

Nens de 12 a 29 anys: 10.50 €

Jubilats + 65 anys: 10.50 €


La visita lliure es pot enriquir amb el servei d’audioguia, una guia multimèdia de 12 etapes que proporciona informació molt detallada de l'antic hospital. A més de les explicacions, l’audioguia conté vídeos i fotografies que ajuden entendre la importància dels espais des del punt de vista històric i artístic.

Preu audioguia : 4.00 €

Visita guiada

La millor manera de conèixer en primera persona els secrets que amaga el Recinte Modernista de Sant Pau és fer una visita guiada. Amb l’acompanyament d’un mediador cultural, coneixereu en profunditat la història de Sant Pau, els detalls de la seva construcció i la seva importància artística i patrimonial, tot recorrent els espais més emblemàtics del conjunt patrimonial.

La durada de l'activitat és d’una hora i mitja. Consulteu horaris.


Preus:

Adults: 20.00 €

Nens de 12 a 29 anys: 14.00 €

Jubilats + 65 anys: 14.00 €


Horaris:
  • Abril a octubre: dilluns a dissabte, de 10 a 18.30h. Diumenges i festius, de 10 a 14.30h.
  • Novembre a març: dilluns a dissabte, de 10 a 16.30h. Diumenges i festius, de 10 a 14.30h.

Tancat: 1/1, 6/1 i 25/12.

C/ Sant Antoni Maria Claret, 167 (cantonada C. Cartagena)
08025 Barcelona

Metro (L5): Sant Pau – Dos de Maig
Bus: H8, 19, 20, 45, 47, 50, 51, 92, 117, 192
Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adultos (+ 65 anys):
Indicar el número de niños.
Nens (12 a 29 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2021 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.