INICI Activitats a Barcelona Gran Teatre del Liceu
Gran Teatre del Liceu
Gran Teatre del Liceu

Visita guiadaBARCELONA


El símbol de l'òpera a Barcelona

Amb un aforament de 2.292 places i cinc amfiteatres, el Gran Teatre del Liceu de la Rambla de Barcelona és avui un dels teatres d'òpera més grans del món. La temporada d'òpera, dansa i música s'inicia al mes de setembre i es perllonga fins al juliol. A més, el Gran Teatre del Liceu ens permet visitar-ne els espais més representatius, tot gaudint dels detalls i la magnificència de la seva arquitectura. Destaquen la Sala Gran, el Foyer i el Saló dels Miralls, així com el Cercle del Liceu. La seu d'aquest club privat és un magnífic exponent del modernisme català, amb mobiliari de l'època i obres originals del pintor Ramon Casas.

Passejareu pels espais més representatius d'aquest teatre, començant pel vestíbul històric, d'estil eclèctic basat en el Renaixement, i continuareu cap a la sala de teatre, rèplica exacta de la sala original en forma de ferradura, dissenyada per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca l'any 1847. Pujareu al Saló dels Miralls, una imponent sala decorada amb pintures al·legòriques al sostre i textos que fan referència a l'art i a la música. Coneixereu el nou Foyer, antic espai de descans durant els entreactes i actual sala polivalent, on es programen espectacles de petit format.

Amb la vostra visita, a més, podreu accedir al Cercle del Liceu, un club privat amb un dels conjunts modernistes més importants de Catalunya i d'Espanya.

Visita guiada:

TEATRE I CERCLE DEL LICEU

Aquesta opció permet conèixer els espais més emblemàtics del Gran Teatre del Liceu endinsant-se en la seva arquitectura i arts decoratives així com a través dels esdeveniments més importants de la vida social, artística política i econòmica de la ciutat Barcelona al llarg del temps.

La visita comença al Vestíbul històric, un espai d'estil eclèctic i de notable elegància. Segueix pel Saló dels Miralls, que durant molt anys ha estat punt de reunió de la burgesia catalana i on actualment s’hi realitzen tota mena d’actes i activitats per al públic més variat i per la Sala de Concerts, una rèplica exacta de la impressionant sala original que en forma de ferradura és la més gran d’Europa i la segona més gran del món i finalitza al Cercle del Liceu, un dels clubs privats d’estil anglès més antics d’Espanya i acull una de les millors col·leccions privades de pintura modernista que es conserven en la seva ubicació original. Al llarg de les seves estances, profusament decorades, hi trobem un conjunt únic de quadres i obres de Ramon Casas, Santiago Rusiñol i Alexandre de Riquer, entre d’altres.


Horari: Tots els dies 10h00.

Preus:

Adults: 19.00 €

Nens de 7 a 16 anys: 16.00 €

Jubilats + 65 anys: 16.00 €


60 MINUTSVisita guiada:

TEATRE I BACKSTAGE

Aquesta opció permet conèixer els espais més emblemàtics del Gran Teatre del Liceu endinsant-se en la seva arquitectura i arts decoratives així com a través dels esdeveniments més importants de la vida social, artística política i econòmica de la ciutat Barcelona al llarg del temps i el Liceu més secret, els espais del darrere del l’escenari.

La visita comença al Vestíbul històric, un espai d'estil eclèctic i de notable elegància. Segueix pel Saló dels Miralls, que durant molt anys ha estat punt de reunió de la burgesia catalana i on actualment s’hi realitza tota mena d’actes i activitats per al públic més variat i per la Sala de Concerts, una rèplica exacta de la impressionant sala original que en forma de ferradura és la més gran d’Europa i la segona més gran del món i posteriorment el grup s’endinsa cap a l’Escenari, l’àrea més gran del Teatre i el nucli al voltant del qual s’organitza tot l’edifici. L’Escenari està preparat per acollir representacions d’òpera, dansa, recitals i concerts. El seu fossat acull l’activitat de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que juntament amb el Cor del Liceu constitueixen els cossos artístics del Teatre.

La visita també inclou un recorregut per Camerinos i Sales d’Assaig, entre d’altres espais. Es visita l’autèntic cor de Liceu i és la millor manera d’aproximar-se al fascinant món de l’òpera. Per últim, es visiten els espais de sastreria i caracterització, que són les sales on es realitzen les tasques d’adaptació del vestuari, planxa, neteja, etiquetatge, postisseria, maquillatge, perruqueria i màscares.

Horari: Dissabte 09h15

Preus:

Adults: 25.00 €

Nens de 7 a 16 anys: 22.00 €

Jubilats + 65 anys: 22.00 €


90 MINUTS


Adreça: La Rambla, 51-59. 08002 Barcelona.
Metro: L3, parada Liceu. Bus: 14, 59 i 91.
Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adultos (+ 65 anys):
Indicar el número de niños.
Nens (7 a 16 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2021 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.